Påminnelse auktionsverket

Hej alla medlemmar i SENT!

Nu närmar sig årets första aktivitet för SENTs medlemmar – ett intressant besök på Auktionsverket! Nu är det dags att anmäla sig, om du inte redan har gjort det!

Vi träffas torsdagen den 9 februari kl. 09.30 vid Auktionsverket, Banehagsgatan 20 i Göteborg.

Vi välkomnas med kaffe och kaka och efter en föreläsning om Konstnärskolonin Grez-sur-Loing, söder om Paris, serveras lunch i det närbelägna Hotel Waterfront.

I programmet står, att vi har ett mycket begränsat antal platser, men eftersom det redan har blivit fullbokat, så har vi lyckats få antalet dubblerat, så nu finns plats för fler anmälningar!

För fullständig information klicka på www.sent.nu där du också finner vårens program! Programbladet finns i en utskriftsvänlig version under fliken ”Program”. Under fliken ”Meddelanden” hittar du aktuell information och under ”Bildgalleri” finns bilder från tidigare aktiviteter.

Du är mycket välkommen att anmäla dig/er (300 kr/person)! Gör det senast lördagen den 28 januari, genom att sätta in avgiften på SENTs plusgirokonto 494 1973-2 eller via swish nummer 123 624 9718! Om du/ni har speciella önskemål t.ex. vad gäller kost, så kan du maila birgerrockler@bredband2.com

Tänk också på att betala in årsavgiften 175 kronor senast den 1 februari!

Hoppas vi träffas den 9 februari!

Styrelsen

220120

Nästa Styrelsemöte planeras till 230613

220115

Litteraturcirkel, Filmklubb och Pilates

Se information under Verksamhet

230120