Litteraturcirkel och Filmklubb

Se under verksamhet. Uppdaterad information

211013

Kallelse till Årsmöte 211021

Valnämndens förslag samt förslag till stadgeändring finns under Verksamhet

211006

Hej alla vänner i SENT!

Det ligger ett fullspäckat program för hösten på vår hemsida, som du kommer till direkt, om du ställer markören här på www.sent.nu. Klicka sedan på fliken ”Program” och därefter på ”Programblad med information hösten 2021”, som finns överst i ett utskriftsvänligt pdf-format! Längst ner på sidan 2 finner du/ni, hur anmälan ska gå till när det gäller mötena 21 oktober,  11 november och 6 december! Observera att du nu även kan betala via Swish! Platserna är begränsade och ”först till kvarn” gäller. Om du anmäler dig/er till ett arrangemang, som blivit fulltecknat, får du genast besked, annars räknar vi med ditt deltagande.

Förra våren (Maj 2020) hade vi ju planerat en bussresa till Gränna och Visingsö, som fick ställas in. Vi räknar med att kunna genomföra en resa med samma upplägg i maj 2022 och då kommer en del platser att vara reserverade för dem som betalade 2020 och som inte bett att få avgiften återbetald.

Under fliken ”Meddelanden” hittar du all aktuell SENT-information!

Hör gärna av dig med ideer och tips! Tänk också på att meddela oss om du ändrar mobil-/telefonnummer, e-postadress eller bostadsadress till info@sent.nu eller under fliken ”Kontakta oss” på hemsidan!

Om du känner till någon, som skulle vilja bli medlem i SENT, så går det utmärkt via formuläret på hemsidan, e-post till info@sent.nu  eller genom att kontakta någon i styrelsen!

Vi har f.n. ingen aktivitet på Face-book.

Välkommen till höstens möten!

Styrelsen

210911

Programblad HT -21

Nu är programmet för hösten klart

210601

Filmklubben

Filmklubben planerar att återuppta verksamheten i september. Mer information här på hemsidan, när vi vet om Coronaläget tillåter.

210531

Swish

Sent har nu fått Swish med nummer 1236249718.

210518

Avgift

Styrelsen har beslutat, att den årsavgift, som ni har betalat för år 2020 även gäller för år 2021!

Allt gott för det kommande året

önskar

styrelsen

210109

Litteraturcirkeln och Filmklubben

Träffarna för litteraturcirkeln  och filmklubben är framskjutna tills man kan träffas utan risk för coronasmitta. Följ information här på hemsidan

Hälsningar  Styrelsen

201101

Stockholmsföreningen

Stockholmsföreningen meddelar att alla medlemmar i SENT är hjärtligt välkomna att delta i föreningens sammankomster

 Stockholmsföreningens aktiviteter 

Programblad våren 2020