Styrelsemöte

Dagordning styrelsemöte 210518

210509

Kriminologisk stadsvandring 

Tyvärr gäller 8-personersregeln även för oss SENTmedlemmar, när det gäller Kriminologisk stadsvandring, trots att alla, som nu är anmälda, är vaccinerade! Eventuellt blir det, som ni säkert vet, en ändring den 17 maj och i så fall genomför vi vandringen tisdagen den 25 maj. Information kommer till dem som anmält sig, så snart vi vet hur det blir.

Torsdagen den 26 augusti är ytterligare en stadsvandring inbokad hos guiden. Mer info senare!

Den 18 maj kommer styrelsen att ha ett digitalt möte för att planera höstens sammankomster. Hör gärna av dig om du har några trevliga programtips! Gå in på hemsidan genom att här klicka på www.sent.nu och skriv dina ideer under fliken ”Kontakta oss”!

Ha en riktigt skön Valborg! Snart kan vi träffas igen!

Styrelsen

210427

Vårhälsning

Hej alla medlemmar i SENT!

Hoppas ni mår bra, trots den långvariga pandemin! De allra flesta av oss väntar väl fortfarande på vaccinering och därför flyttas årsmötet från den 30 mars fram till oktober.

Ett förslag till tillägg (kursiv stil) i våra stadgar §5 finns på hemsidan www.sent.nu (klicka bara på mailadressen!) under fliken Verksamhet och punkten ”Stadgar”. Eftersom vi skulle haft årsmötet den 30 mars, så finns det nu möjlighet för alla medlemmar att lämna synpunkter på tillägget till någon i styrelsen senast den 15 mars, annars betraktar vi förslaget som ett första beslut fr. o. m. den 30 mars!

Det definitiva beslutet hoppas vi kunna ta vid ett par minuters extra medlemsmöten under de båda ”Kriminologiska stadsvandringarna”, som vi preliminärbokat till tisdagen den 25 och torsdagen den 27 maj. Den/de som inte återtagit sin anmälan från förra året har naturligtvis sin plats kvar till oförändrat pris. Det preliminära programmet är:

Kl. 11.00 Samling på Slottsskogens parkering

Kl. 11.10 Buss (50 platser) avgår till Sjömanskyrkan

Kl. 11.30 Kriminologisk stadsvandring i ruskiga Majorna med guiden Jan Palmén

Kl. 13.30 Buss avgår från Jaegerdorffsplatsen (där vandringen slutar) till Slottsskogen, där vi äter en enkel gemensam måltid i Villa Belparc. Förhoppningsvis kan vi sitta ute i vackert majväder!

Information om kostnad, anmälningsdag och ev. maxantal gällande nyanmälningar och gruppindelning, kommer efter den ordinarie styrelsens digitala möte den 16 mars.

Denna text ligger även på hemsidan under fliken ”Meddelanden”!

Förhoppningsfulla vårhälsningar!

Styrelsen

210227

Nästa årsmöte

Årsmötet var planerat till 210330 men är inställt tillsvidare

210227

Verksamhetsberättelse och ekonomisk rapport för 2020

Finns nu under årsmöte

210109

Avgift

Styrelsen har beslutat, att den årsavgift, som ni har betalat för år 2020 även gäller för år 2021!

Allt gott för det kommande året

önskar

styrelsen

210109

Litteraturcirkeln och Filmklubben

Träffarna för litteraturcirkeln  och filmklubben är framskjutna tills man kan träffas utan risk för coronasmitta. Följ information här på hemsidan

Hälsningar  Styrelsen

201101

Stockholmsföreningen

Stockholmsföreningen meddelar att alla medlemmar i SENT är hjärtligt välkomna att delta i föreningens sammankomster

 Stockholmsföreningens aktiviteter 

Programblad våren 2020