Inställd Jul på GTS och inställt medlemsmöte

Tyvärr måste SENT p.g.a. pandemin ställa in både ”Jul på GTS” och medlemsmötet, där fyllnadsval till styrelsen skulle ske! De som redan anmält sig kommer att bli kontaktade av Birger.

För att ändå kunna genomföra fyllnadsvalen ligger valnämndens förslag här på hemsidan under ”Verksamhet/Årsmöte/Valnämnden”.

Förslag till stadgeändring ligger under ”Verksamhet/årsmöte/kallelse” och gäller §7 och innebär att samtliga styrelseledamöter har ett ansvarsområde antingen som ordinarie eller vice funktionär.

Om du har några synpunkter angående fyllnadsvalen eller stadgeändringen, vill vi att du hör av dig senast den 25 november till info@sent.nu !

Fyllnadsvalen och ett första beslut om stadgeändring avses gälla fr.o.m. den 2 december 2020.

Slutgiltigt beslut om stadgeändring tas vid årsmötet 2021.

201118

Förslag till stadgeändring

Stadgeändring

201118

Valberedningens förslag

Valberedningens förslag till fyllnadsval 201118

201118

Skräppost

Det verkar som om en del medlemmar får meddelanden från SENT i sin skräppost. Det beror antagligen på inställningarna för vad datorn skall anse vara skräppost.

201118

Jul på GTS.   INSTÄLLT

Hoppas ni mår bra trots höstrusk och utökade Coronarestriktioner! För att försöka lysa upp tillvaron önskar styrelsen:

Välkommen till ett Coronasäkrat ”Jul på GTS” onsdagen den 2 december kl. 16,30! Vi sprider ut oss och njuter av härlig julglögg och därefter kommer festen att gå av stapeln vid sittande bord  i matsalen, där Frida dukar med Coronaavstånd (4 personer/bord). Vi kommer att få uppleva en härlig julkonsert med Lennart Palm och trubaduren ”Gåke”. För att minimera smittrisken blir det inga gemensamma jul- eller nubbevisor. Vi blir serverade 3 tallrikar vardera med den sedvanligt goda julmaten. Dryckerna, som ingår i priset, är glögg, alkoholfritt öl, lättöl, vatten eller julmust. Naturligtvis kan den som så önskar själv beställa och bekosta vin, starköl och/eller nubbe! Din ev. partner är som vanligt också välkommen!  Det finns plats för 40 personer och ”först till kvarn” gäller! De senaste restriktionerna gäller ju till den 19 november och om de inte förlängs, så hoppas vi, att du/ni anmäler dig/er senast onsdagen den 25 november genom att sätta in 450 kr/person på SENTs plusgirokonto 494 1973-2. Avgiften återbetalas vid återbud senast den 29 november! Vid sen girering eller återbud ring till Birger tel. 073-746 06 71! När 40 avgifter har kommit in, får de som anmäler sig därefter besked om att de sätts på återbudslista! Undvik att åka kollektivt! Parkeringen vid Schillerska gymnasiet är öppen från klockan 16!

Årets julklapp blir att medlemsavgiften för år 2020 även gäller även för år 2021!

34 personer anmälde sig till Kriminologisk stadsvandring i april och 14 personer till resan till Visingsö i maj. Erbjudandet, som ni fick tidigare, gäller förstås fortfarande, att den som så önskar kan kontakta Birger, så återbetalar han inbetald avgift. Men styrelsen har för avsikt att arrangera dessa evenemang under maj respektive september 2021. Den som inte ber om återbetalning har garanterad plats nästa år!

Den 2 december ägnar vi en stund åt extra föreningsmöte, eftersom vi då enligt stadgarna ska göra 2 fyllnadsval till styrelsen för tiden fram till nästa årsmöte, dels efter Ann-Marie Lindvall, som gick bort i somras och dels efter Ingvar Olemyr, som nu efter 27 år i styrelsen, valt att ställa sin plats till förfogande. Om du är intresserad eller om du vet någon kollega, som är intresserad, kontakta då gärna valnämnden, Margaretha Lindqvist tel. 070-9743908 eller Birgitta Petersen tel. 070-7414900 senast den 25 november!

Hoppas du besöker vår hemsida www.sent.nu!

Varma hälsningar

Styrelsen

201101

Extra Föreningsmöte.  Inställt

I samband med Jul på GTS hålls ett extra föreningsmöte med bl.a. nyval till styrelsen

201101

Styrelsemöte

Nästa styrelsemöte äger rum 210112 kl 16.30 på GTS

Protokoll Styrelsemöte 201021

201101

Litteraturcirkeln och Filmklubben

Träffarna för litteraturcirkeln  och filmklubben är framskjutna tills man kan träffas utan risk för coronasmitta. Följ information här på hemsidan

Hälsningar  Styrelsen

201101

Hej du SENTmedlem!

Hoppas att du trots allt har haft en skön sommar!

I vanliga fall skulle du vid den här tiden ha fått ett program för höstterminen, men som du förstår, så kommer det inget sådant p.g.a. Coranapandemin! Men vi har ett positivt förslag till dig, som vill röra på dig tillsammans med andra SENTmedlemmar!

Som du antagligen känner till, så har vi medlemmar i SENT varit välkomna till Allégårdens Pilatesverksamhet.

Onsdagen den 9 september kl. 10.00 startar höstens verksamhet utomhus i Slottsskogen och du är varmt välkommen, om du önskar vara med! Om det skulle regna kommer det fortfarande att vara utomhus men under tak.

Som vanligt är Birger Rockler, tel. 073-746 06 71, ansvarig och du kan kontakta honom för att anmäla dig och för att få veta samlingsplats!

Vi hoppas, att det inte dröjer alltför länge, innan vi kan ordna fler säkra arrangemang!

Tag väl hand om dig och de dina!

Hälsningar

Styrelsen

200820

Stockholmsföreningen

Stockholmsföreningen meddelar att alla medlemmar i SENT är hjärtligt välkomna att delta i föreningens sammankomster

 Stockholmsföreningens aktiviteter 

Programblad våren 2020